KEFE

Ajánlás 1.

A Katolikus Egyetemisták és Főiskolások Egyesülete fontosnak tartja, hogy beszámoljon más, hasonló projektekről, amelyekről úgy véli, hogy hasznos lehetnek mindenki más számára.

Tevékenységünkkel aktív segítséget kívánunk nyújtani a társadalomnak és szélesíteni a látókörüket, amelyben további jó működő és jó gyakorlatokkal rendelkező projekteket és szakmai tevékenységeket mutatunk be. „Apukák világa” projekt célja az apukák családban betöltött szerepének erősítése és a társadalom érzékenyítése a téma irányában.

Vonjuk Be A Gyerekeket Az Apukák Világába!

Az apukák szerepvállalásának erősítése több mint aktuális kérdés, amelyet a nemi szerepek rohamos változása hívott életre. Amíg egyre elfogadottabbá vált, hogy egy nő képes otthon és a munkahelyén is megállni a helyét, a férfiak családban betöltött szerepköréről való gondolkodásunk nem változott jelentősen. Ezért fontos a témában való érzékenyítés és ismertetés, hogy a férfiak is megtapasztalhassák a családi élet minden területét, előítéletek nélkül.

 

A projektről bővebben itt található információ: http://www.deszkineptanc.hu/deszk-kozseg-nepmuveszeteert-alapitvany/palyazatok/apukak-vilaga/