KEFE

Meghívó Tanulmányútra VI.

A Katolikus Egyetemisták és Főiskolások Egyesülete az Az EFOP-5.2.2-17 ’Utca, köz: közöd van hozzá’ Transznacionális jógyakorlatok alkalmazása a helyi közösségek módszertani támogatására című projektje a társadalmi szerepvállalás erősítése érdekében támogatja az utcaközösségek létrejöttét és fenntartható működését. A tanulmányútjaink célja olyan kisközösségek felkutatása és bevonása, melyek rendelkeznek a projekt értékeivel és közösségösszetartó hatással vannak a lakosokra és követendő mintaként szolgálhatnak más közösségek számára.

Az Egyesület a projekt keretei közt ezúton meghívja a projektpartner szervezetek képviselőit, valamint az érintett célcsoport érdeklődő tagjait a projekt tanulmányútjára, melyet 2019. szeptember 6-án, Baján tart.

A tanulmányút programja:

Egy vidéki önkéntesen szerveződő közösség meglátogatása, melynek célja, hogy a háztartásokat szereplői (vezetői) megtanulhassák a környezet- és egészségbarát háztartásvezetés módját, vegyszermentes, fenntarthatóbb életmódot teremtve ezáltal maguknak. Mindezt tanulóközösség jelleggel, egymástól tanulva és egymást motiválva.

A tanulmányút célja:

Gyakorlati ismeretanyag és jógyakorlatok gyűjtése a helyileg szerveződő kisközösségek alakításáról és működéséről, melyek segíthetik hasonló közösségek létrehozását. A programmal kapcsolatban bővebb információt az Egyesület elérhetőségein kérhetnek.