KEFE

Katolikus egyetemisták és főiskolások a társadalmilag felelős foglalkoztatásért

Kedvezményezett neve: Katolikus Egyetemisták és Főiskolások Egyesülete

Projekt címe: Katolikus egyetemisták és főiskolások a társadalmilag felelős foglalkoztatásért

Projekt azonosító száma: GINOP-5.1.7-17-2020-00500

Szerződött támogatás összege: 62 998 920 Ft

Támogatás mértéke: 97%

Projekt megvalósítási időszaka: 2021.04.01 – 2022.07.31.

 

Projekt tartalmának bemutatása:

A Katolikus Egyetemisták és Főiskolások Egyesülete 1990 óta működik, üzleti tevékenységünk alapja a – főként fiataloknak szóló – rendezvényszervezés. Társadalmi tevékenységünk az önkéntesség ösztönzése, a közösségfejlesztés, a civil társadalom, az esélyegyenlőség megteremtése, a hátrányos helyzetű személyek segítése.

A helyi piaci viszonyokat megvizsgálva körvonalazódott egyesületünk ötlete, olyan társadalmilag hasznos tevékenységet folytatásáról, amely hozzájárul az egészséges életmódhoz, Szeged gasztronómiai terének színesítéséhez és munkaerőpiaci szempontból hátrányos helyzetűek megsegítéshez.

Tevékenységünk során olyan gasztronómia tevékenységet folytatunk, amely dicséretére válik a városnak, a megvalósításban pedig munkaerőpiaci szempontból hátrányos helyzetű munkavállalók kapcsolódnak be.

A Katolikus Egyetemisták és Főiskolások Egyesülete megalakulása óta érzékenységgel fordul a társadalmi problémák felé, és eltökélten dolgozik a közösségi kohézió erősítésén. Jelen projekt keretében is folytatni kívánjuk ez irányú tevékenységünket.