KEFE

Meghívó Tanulmányútra V.

A Katolikus Egyetemisták és Főiskolások Egyesülete az Az EFOP-5.2.2-17 ’Utca, köz: közöd van hozzá’ Transznacionális jógyakorlatok alkalmazása a helyi közösségek módszertani támogatására című projektje a társadalmi szerepvállalás erősítése érdekében támogatja az utcaközösségek létrejöttét és fenntartható működését. A tanulmányútjaink célja olyan kisközösségek felkutatása és megismerése, melyek rendelkeznek a projekt értékeivel és közösségösszetartó hatással vannak a lakosokra és követendő mintaként szolgálhatnak más közösségek számára.

Az Egyesület a projekt keretei közt ezúton meghívja a projektpartner szervezetek képviselőit, valamint az érintett célcsoport érdeklődő tagjait a projekt tanulmányútjára, melyet 2019. május 11-én, Gyulán tart.

A tanulmányút programja:

Egy gyulai alapítvány közösségfejlesztéssel kapcsolatos tevékenységének tanulmányozása, valamint a Gyula városában működő egyéb utcaközösségek, közösségek megismerése. Az önkormányzat és a helyi közösségek támogató viszonyáról és a helyi közösségek hálózatos összekapcsolódásáról is informálódhatnak a résztvevők.

A tanulmányút célja:

Gyakorlati ismeretanyag és jógyakorlatok gyűjtése a helyileg szerveződő kisközösségek alakításáról és működéséről, melyek segíthetik hasonló közösségek létrehozását. A programmal kapcsolatban bővebb információt az Egyesület elérhetőségein kérhetnek.